12 June 2011

Persiapan lagi

Assalamualaikum.. 

Lailan sa'adah. Moga hari ni adalah hari yang membahagiakan buat anda semua ya. Aku berasa sangat seronok sebab semalam adalah family day buat kami sekeluarga. Walaupun hanya sehari kami bersama di Perlis, tetapi masa yang ada tu dah dimanfaatkan sebaik mungkin. Kami dapat pergi kenduri kahwen saudara bersama-sama, pusing-pusing bandar Perlis sama-sama dan shopping sama-sama jugak kat Padang Besar. Borong sakan kami ni..hehe. Tapi, masih berjimat dengan beli barang yang perlu dan ada kepentingan saja. Lepas ni, sibuk lagi  untuk persiapan konvo. InsyaAllah, 13 Julai ni ada konvokesyen di kolej. Alhamdulillah, aku dah bergelar mahasiswa jurusan Diploma Syariah Islamiyyah. Kena isi borang untuk konvo pulak lepas ni, pastu mesti ada lagi urusan-urusan untuk konvokesyen. Mudah-mudahan ilmu yang aku dapat sepanjang 3 tahun ni dapat dimanfaatkan sebaik mungkin dan beroleh barakah dari Allah. Ameen...

2 comments:

sesegar said...

alhamdulillah,bestnya dah nak konve :) haahkan.orang kata borong ekat padang besar memamng berbaloi,yeke..hihhi

Diba said...

sesegar: hehe..xtau le plak sebab bukan jnis kaki shopping sgt oun..shopping gtu2 jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...